Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
Волиняни скористалися державною підтримкою і відкрили власні справи

Так тримати!

Фото: facebook.com.

Волиняни скористалися державною підтримкою і відкрили власні справи

За грантовою програмою «Власна справа», кошти може отримати, як діючий підприємець, так і людина без досвіду такої діяльності

Директор Луцької філії Волинського обласного центру зайнятості Олена Шишова, її заступник Наталія Абрамович та начальник Рожищенського управління Луцької філії Лариса Вишневська зустрілися з представниками бізнесу Рожищенської громади, які скористалися державною підтримкою і отримали грант для розширення власної справи та створення робочих місць.

Про це повідомляє Рожищенське управління Луцької філії ВОЦЗ.

Ольга Мартинюк займається пошиттям дитячої постільної білизни, а в перспективі і дитячого одягу за індивідуальними розмірами. За кошти гранту закуплено сучасні багатофункціональні швейні машини та обладнання.Ольга має активну сторінку в Інстаграм з великою кількістю підписників та здійснює продаж виробів по всій Україні.

Наталія Ярощук відкрила магазин одягу та взуття « Butik». Від часу відкриття магазину, вже створено одне робоче місце з числа безробітних. Наталя закупила необхідні меблі для раціонального розміщення товару та закупила необхідне обладнання для роботи.

Ігорю Барвінському кошти гранту посприяли у відкритті зоомагазину «Бетті». Головний напрямок його діяльності – надання ветеринарних послуг (медична допомога, грумінг, стрижка).

Грантоутримувачі створили робочі місця, успішно працюють над втіленням задуманого і розвитком свого бізнесу.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Учнівські лісництва Волині та Рівненщини посіли призові місця на змаганнях.

Реклама Google

Telegram Channel