Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
«Стати татом малюка  у 83 – весело»

Аль Пачіно розповів про те, як бути татом малюка у 84.

Фото із сайту bbc.com.

«Стати татом малюка у 83 – весело»

Аль Пачіно, легендарний «хрещений батько» у кіно, ніколи не був хрещеним батьком у житті

«Я не впевнений, але, мабуть, не спілкуюся з людьми, які б мене про це попросили, – сказав він у нещодавньому інтерв’ю ВВС. – Я не пам’ятаю, щоб мене про це хтось просив».

Нещодавно, у віці 84 років, Пачіно написав свою автобіографію під назвою Sonny Boy – адже саме так його називала мати. Він пояснює, що частково вирішив це зробити тому, що минулого року, у віці 83 років, учетверте став батьком хлопчика на ім’я Роман, якому зараз 16 місяців.

Книга є гарантією того, що дитина матиме можливість дізнатися про історію свого батька.

Аль Пачіно, який ніколи не одружувався, більше не перебуває у стосунках з матір’ю Романа, кінопродюсеркою Нур Альфаллою, але вони разом виховують дитину. 

Однак, судячи з його слів, більшість його повсякденної участі у вихованні обмежується спілкуванням онлайн. «Я граю з ним на гармоніці по відеозв’язку, і ми встановили контакт. Це – весело», – каже він.

Цікаві факти про «Хрещеного батька»:

  • У підлітковому віці Аль Пачіно, який народився в Східному Гарлемі – кримінальному районі Нью-Йорка, мав серед своїх друзів прізвисько «Сонні» або «Актор», прагнув стати бейсболістом. Закінчив школу у віці 17 років, проваливши всі іспити, окрім англійської мови. Після закінчення навчання почав працювати на низькооплачуваних роботах, зокрема рознощиком повідомлень, помічником офіціанта, двірником та поштовим клерком.
  • Почав курити у 9 років, вживати спиртні напої та марихуану у 13, проте ніколи не вживав важких наркотиків. Двоє його близьких товаришів померли від вживання наркотиків  у 19 та 30 років.
  • У 1960-х остаточно вирішив стати актором і у 1966 році зміг вступити до акторської студії.
  • Найбільш відомими були його ролі гангстерів – Майкла Корлеоне в трилогії «Хрещений батько» (1972, 1974, 1990) і Тоні Монтана у фільмі «Лице зі шрамом». Роль Френка Слейда у фільмі «Запах жінки» (1992) принесла актору «Оскар» у номінації «Найкраща чоловіча роль».
  • Хоч Аль Пачіно ніколи не був одружений, він має 4 дітей. У 1989 році викладачка акторської майстерності Яна Террант народила йому доньку – Джулію Марію Пачіно.

Також він є батьком двійнят Антона Джеймса та Олівії Роуз, які з’явилися на світ у 2001 році. Їхня мама – актриса Беверлі Д’Анджело, з якою він зустрічався з 1996-го по 2003 рік.

З 2007 року був близький з аргентинською акторкою на ім’я Люсіла Сола, дочка якої від попереднього шлюбу зустрічається з Леонардо Ді Капріо.

У червні 2023-го 83-річний Аль Пачіно знову став батьком. Його подруга, дівчина кувейтського походження Нур Альфалла, яка на 54 роки молодша за нього, народила від актора сина Романа. Через три місяці після його появи на світ батьки розійшлися.

Читайте також: «У листопаді курс долара може зрости до 42 гривень».

Реклама Google
 

Telegram Channel