Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
У Володимирі 800 ліцеїстів отримали новий стадіон

Усі роботи виконані за кошти міського бюджету.

Фото Волинська ОВА.

У Володимирі 800 ліцеїстів отримали новий стадіон

Там є бігові доріжки, футбольне поле та майданчик для волейболу з покриттям, а також вуличні тренажери для силових видів спорту

Начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко під час роботи у Володимирському районі оглянув місцевий ліцей. «Освічена та здорова молодь завжди пріоритет у роботі держави та власне, педагогів. Під час виїздів в райони завжди приділяємо увагу місцевим навчальним закладам», – повідомив очільник області за результатами поїздки, інформує обласна рада.

 

 Цього разу Юрій Погуляйко разом із першим заступником Сергієм Мовенком поспілкувались із директоркою Володимирського ліцею № 5. Нещодавно тут завершили облаштовувати спортивний майданчик. Бігові доріжки, футбольне поле та майданчик для волейболу з покриттям, вуличні тренажери для силових видів спорту.

 

 «Усі роботи виконані за кошти міського бюджету», – розповіла директорка навчального закладу Ірина Костюк.

Наразі в ліцеї навчаються більше 800 володимирчан.

 

 «Тож крім освітнього процесу, ліцеїсти отримали можливість для спортивних активностей в якісних умовах. Поспілкувались із директоркою щодо потреб та потужностей ліцею, подякував керівниці закладу за роботу на благо молоді та громади», – відзначив Юрій Погуляйко.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel