Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
Нововолинськ співпрацюватиме з рідним містом письменника Сергія Жадана

Сьогодні в Нововолинську побували представники Луганщини.

Фото із сторінки Бориса Карпуса у Facebook.

Нововолинськ співпрацюватиме з рідним містом письменника Сергія Жадана

На жаль, Старобільськ зараз перебуває під окупацією, однак ряд установ і закладів вдалося релокувати. Зараз в Нововлинську проживає родина загиблого Героя із Старобільська Євгена Зінченка

Про це повідомляє міський голова Нововолинська Борис Карпус.

«Сьогодні в Нововолинську побували представники Луганщини. Начальниця Старобільської міської військової адміністрації Яна Літвінова та її заступник Олексій Штаюра.

 

 Наші міста мають схожу побудову та архітектуру. На жаль, Старобільськ перебуває в тимчасовій окупації, але багато установ і закладів вдалося релокувати. Нововолинськ уже має досвід релокації підприємств, тепер працюємо над прийняттям закладів освіти. Готові попрацювати в цьому напрямку зі Старобільськом і плануємо підписати меморандум про партнерство.

 

 Оглянули, як триває будівництво житла для ВПО та спортивного майданчика на 5-му мікрорайоні, приміщення, в яке незабаром релокується один із закладів профтехосвіти Донеччини, а також показав наші успішні проєкти. Зокрема, Молодіжний центр «4.0», Центр підтримки бізнесу, Центр активності громадян і Денний центр соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від насильства.

Також спільно вшанували памʼять Героя Євгенія Зінченка, який родом зі Старобільська, а його сімʼя тепер мешкає в нашому місті.

Працюємо далі!», - йдеться у повідомленні.

 

 

 

 

Реклама Google

Telegram Channel