Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
У громаді на Волині презентували цікавий проєкт (Фото)

Запрошуємо усіх на Зимнівщину!

Фото: Facebook.

У громаді на Волині презентували цікавий проєкт (Фото)

Зимнівщина — давній історико-географічний та етнографічний регіон Волині, багатий на мальовничі ландшафти, річки та історичні пам`ятки. Ця територія завжди приваблювала туристів, а тепер вона стає ще доступнішою!

У рамках проєкту «Двигуни громад» наша команда розробила пішохідні та велосипедні туристичні маршрути до найцікавіших історичних об’єктів і природних локацій регіону. Промарковано понад 30 км шляхів, а також встановлені інформаційні стенди та вказівники, які допоможуть туристам краще орієнтуватися та відкривати для себе унікальні місця громади.

Про це розповідає Зимнівська сільська територіальна громада.

«Цей проєкт має на меті не лише привабити нових туристів, а й розширити економічні можливості громади. Адже навіть під час війни туризм є важливою складовою для підтримки місцевої економіки і зайнятості місцевих мешканців.

За словами експерта проєкту Serhii Pidmohylnyi: «Ми прагнемо створити умови, щоб туристи, відвідуючи ці місця, підтримували місцевий бізнес. Тож це не тільки презентація культурних і природних особливостей регіону, але й шанс для місцевих жителів заробити на туризмі, розвиваючи бізнес у цій сфері.»

Дякуємо Зимнівська сільська територіальна громада за активну співпрацю у реалізації цього проєкту!

Запрошуємо усіх на Зимнівщину!

Мережа стежок була розроблена Агенцією трансформацій «M.CLASS» у рамках проєкту «Двигуни громад» і стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» HOVERLA / проєкт USAID в Україні. Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США», - йдеться у повідомленні.

 

 

 

 
 

 

 

 Читайте також: «У волинському селі вітали з ювілеєм довгожителя».

 
 

Реклама Google
 

Telegram Channel