Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
Волинська громада влаштувала великий благодійний концерт на річницю свого утворення

У громаді зібрали понад двісті тисяч гривень, за які придбають засоби радіоелектронної боротьби (РЕБи) і дрони.

Волинь-нова

Волинська громада влаштувала великий благодійний концерт на річницю свого утворення

17 жовтня Зимнівська громада Володимирського району святкувала День об’єднання – дев’яту річницю, коли окремі сільські ради поєднались в нову, більшу і спроможнішу до розвитку структуру

З цієї нагоди у будинку культури Зимного відбувся фінальний концерт у рамках фестивалю «Гостинний fest». Участь у ньому взяли не лише місцеві колективи, а й з міст Луцьк і Ківерці.

Загалом, як повідомили на сторінці місцевого центру культури та дозвілля, під час заходу зібрали 44 тисячі 476 гривень, 21 тисячу передали учнівський та педадогічний колективи опорного ліцею та 10 тисяч задонатили прихожани Зимнівського монастиря.

У рамках фестивалю благодійні концерти та ярмарки відбулися у Сельці, Бубнові, Хмелівці, Березовичах, Льотничому, Хобултові і Микуличах. Загалом зібрали понад двісті тисяч гривень, за які придбають засоби радіоелектронної боротьби (РЕБи) і дрони, які передадуть у військові підрозділи, де служать жителі громади. Такі благодійні тури для збору коштів задля підтримки захисників працівники закладів культури громади проводять уже не вперше і таким чином долучаються до закриття важливих потреб наших воїнів, інформує «Слово правди».

Реклама Google

Telegram Channel