Курси НБУ $ 41.33 € 44.70
18-річний рівненчанин організував піший перехід лісосмугою за кордон

Триває слідство.

Фото: facebook.com.

18-річний рівненчанин організував піший перехід лісосмугою за кордон

«Клієнтів» збирали у Львові, а потім відвозили до Закарпатської області, де проводили їх лісосмугою через кордон або вказували безпечний маршрут

До організації незаконного каналу переправлення військовозобов’язаних чоловіків через кордон причетний 18-річний мешканець Рівненської області. За переправлення поза межами пункту пропуску брав від 10 000 до 15 000 доларів.

Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

За результатами проведених заходів поліцейські з’ясували майбутні плани ділки – найближчим часом повинен був переправити клієнта через кордон у Закарпатській області й за це мав отримати 12 000 доларів.

Після отримання фігурантом 10 500 доларів – частини від обумовленої суми – оперативники управління стратегічних розслідувань у Львівській області та слідчі слідчого управління обласної поліції затримали його.

Слідчі повідомили затриманому про підозру за ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою з правом внесення 75 700 гривень застави.

Санкція статті передбачає покарання - до 9 років позбавлення волі.

Заходи з викриття проводилися спільно з працівниками 7 прикордонного Карпатського загону (м. Львів). Процесуальне керівництво - Львівська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: За добу шахраї ошукали волинян на понад 33 тисячі гривень.

Реклама Google

Telegram Channel