Курси НБУ $ 41.33 € 44.70
У містах Волині баскетбол набирає все більшої популярності

Нині Луцьк може приймати баскетбольні турніри високого рівня.

Фото: Фейсбук.

У містах Волині баскетбол набирає все більшої популярності

Волинь відвідав керівник Всеукраїнської федерації баскетболу

Робочу зустріч із ним провели голова обласної ради, очільник регіонального осередку НОК Григорій Недопад, депутат Волиньради Андрій Бокоча та головний тренер баскетбольного клубу «Старий Луцьк».

Про це розповіли у Волинській обласній раді. 

Йшлося про розвиток баскетболу в області та створення необхідних умов для спортивного удосконалення молоді. Голова Федерації баскетболу України Роман Бойко зауважив, що на Волині діє потужна баскетбольна команда, яка активно розвивається, тож, на його думку, необхідно посилювати роботу задля пропаганди саме цього виду спорту та підтримки спортивної інфраструктури.

Григорій Недопад зазначив, що в містах області саме цей вид спорту набирає все більшої популярності.

«Крім того, розвивається спортивна інфраструктура – облаштовуються баскетбольні майданчики та створюються необхідні умови в спортшколах. Нині Луцьк може приймати баскетбольні турніри високого рівня завдяки тому, що в обласній ДЮСШ провели ремонт і спортзал відповідає усім вимогам. Попри війну і першочергові потреби для оборони країни, ми намагаємося знайти кошти для розвитку спортивної інфраструктури, адже розуміємо, що діти мають активно проводити час, розвиватися та займатися спортом», - підсумував голова Волиньради.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Прикордонник з Луцька виборов перемогу на міжнародних змаганнях із джиу-джитсу.

Реклама Google

Telegram Channel