Курси НБУ $ 41.33 € 44.70
Освистали Орбана: в Тбілісі почались протести

Протестувальники розгорнули прапори Грузії, Європейського Союзу та України. 

Фото Главком.

Освистали Орбана: в Тбілісі почались протести

В столиці Грузії люди вийшли на мітинг проти фальсифікацій під час парламентських виборів, які відбулись 26 жовтня

Протестувальники почали збиратися біля будівлі парламенту на проспекті Руставелі. Люди збираються на мітинг проти фальсифікацій, чимало з них їдуть сюди після роботи, пише «Главком» з посиланням на місцеві пабліки.

Також повідомляється, що згодні з виборами зустрічають прем’єра Угорщини Віктора Орбана в центрі Тбілісі. Кілька машин із прапорами Угорщини проїхали проспектом Руставелі. Учасники акції протесту освистали їх. Учасники акції кричали: «Путін – ху*ло». 

 

 Можна помітити, що протестувальники розгорнули прапори Грузії, Європейського Союзу та України. 

Зазначимо, що візит угорського прем’єра Віктора Орбана до Грузії слід розцінювати як його особисту ініціативу. Про це розповів неназваний європейський дипломат у коментарі Politico. За словами співрозмовника видання, поїздку угорського прем’єра в Грузію слід розуміти тільки як «чергову сольну спробу Орбана, який подорожує в національній якості і, будучи головою Ради, явно не виступає від імені Європейського Союзу перед зовнішнім світом». Як зазначив співрозмовник Politico, що якби в ході поїздки Орбан говорив би, що представляє ЄС, «це було б самозванством і нахабною брехнею».

Реклама Google

Telegram Channel