Курси НБУ $ 41.28 € 43.65
Котлети без грама м’яса, які неможливо відрізнити від м’ясних

Можете навіть спочатку не говорити, що в них немає м’яса.

Фото із сайту ukr.media.

Котлети без грама м’яса, які неможливо відрізнити від м’ясних

Ні за зовнішнім виглядом, ні – за смаком

Навіть уявити складно, що пісні котлети можуть бути «м’ясними»: за зовнішнім виглядом, ароматом і навіть за смаком, інформує ukr.media

Інгредієнти:

• Гречка відварена – 400 г;
• Цибуля – 300 г;
• Спеції;
• Сіль;
• Крохмаль чи борошно – 1 ст. л. (можна й не додавати);
• Яйце – 1 шт. (за бажанням – можна й без нього).

Приготування:

Гречку потрібно відварити до готовності та добре остудити. Можна використовувати й зварену вчора.

Далі її потрібно подрібнити за допомогою м’ясорубки або блендера. Разом із нею подрібнюємо й цибулю (співвідношення гречки та цибулі 1:0,8). Можна використовувати м’ясорубку із найдрібнішою сіткою.

Додаємо сіль і спеції. Можна й зубчик часнику. Спеції краще використовувати ті, які зазвичай додаєте в м’ясні котлети.

Добре все перемішуємо. Якщо фарш сухуватий, то вливаємо трохи води. Для зв’язування – ложку борошна або крохмалю. Можна і яйце.

Залишилося зліпити й обсмажити котлетки: так само, як і звичайні – м’ясні.

Щоб краще тримали форму, можна використовувати панірування. Обсмажуємо із двох сторін до рум’яної скоринки. Трохи пропарюємо під кришкою. І можна подавати.

Ті, хто не знає, з чого котлети, нізащо не здогадаються, що в їхньому складі зовсім немає м’яса. Ну, дуже схожий і смак, і зовнішній вигляд, особливо, якщо додати в фарш яйце.

Смачного!

Галина ГОНОРОВА.

Читайте також: «В Україні позбавлятимуть водійських прав пенсіонерів: хто під загрозою?»

Реклама Google
 

Telegram Channel