Закуска за… 5 хвилин
Її готують усі, кого я знаю, навіть на святковий стіл. Бо це – швидко, смачно та доступно
А головне – готую її не більше п’яти хвилин! Але навіть у такому простому рецепті є тонкощі, які зроблять цей салат ще смачнішим.
Інгредієнти:
• Плавлені сирки – 2 шт.
• Яйця варені – 2 шт.
• Часник – 1 зуб.
• Масло вершкове – 30 г.
• Зелень.
• Майонез – 1–2 ст. л.
• Сіль – до смаку.
• Грінки.
Приготування:
Плавлений сир натираю на дрібній тертці. Можна взяти два види – плавлений та твердий. Теж буде смачно!
Сюди ж – варені яйця. Теж – на тертці. Тепер – часник. Його потрібно трохи – один невеликий зубчик. Я обов’язково прибираю серцевину! Тоді не буде різкого запаху часнику – він просто додасть салату пікантної нотки, пише ukr.media.
Пропускаю часник через прес. Додаю до салату подрібнену зелень.
І ще я додаю трохи вершкового масла (теж на тертці). З ним салат виходить набагато м’якшим і ніжнішим.
Заправляю майонезом та перемішую.
Можна перекласти готову страву в салатник і поставити на стіл. Але я подаю на гріночках.
Галина ГОНОРОВА.