Кухар «волинської» бригади «Ложка»: «Раз на тиждень котлети - обов’язкові»
Сталеві воїни «Сталевої Сотки
Пан Олексій родом із Луцька. Тривалий час чоловік проходив службу на бойових посадах, де мав змогу безпосередньо нищити ворогів. Згодом, через проблеми зі здоров’ям, боєць перевівся в тил, де, за його словами, роботи теж вистачає чимало. Нині Олексій – кухар їдальні взводу матеріально-технічного забезпечення стрілецького батальйону 100 омбр. В цивільному житті приготування їжі для чоловіка було радше як хобі – армія ж дала змогу займатися цим професійно. Вже на новій посаді побратими дали військовослужбовцю характерний позивний – «Ложка».
«Основне моє завдання – смачно та ситно нагодувати колег, зробити так, аби під час споживання їжі вони зуміли відволіктися від важких службових буднів та отримати гастрономічну насолоду», – розповідає «Ложка».
Перші страви, гарніри, десерти – нашому герою під силу майже будь-які кулінарні шедеври, але коронною стравою, котра полюбилася всім без винятку, Олексій називає котлети.
«Раз на тиждень котлети в меню обов’язково присутні, інакше побратими мене просто не зрозуміють», – усміхаючись додає кухар.
В рідному Луцьку на Олексія з нетерпінням чекає дружина Наталя та дві доньки: Вікторія та Маргарита, інформують у 100 бригаді.