Курси НБУ $ 42.13 € 43.37
Коли дуже хочеться гостренького…

Морква по-корейськи нормалізує роботу кишківника, прискорює метаболізм та підвищує апетит.

Фото із сайту 24tv.ua.

Коли дуже хочеться гостренького…

Тоді – готуємо моркву по-корейськи!

Морква по-корейськи залишається популярною холодною закускою серед українців. Хоча багато хто воліє купувати цю страву в магазинах, її легко можна приготувати й удома – впораються навіть господині-початківиці. Тим паче, що для цього знадобиться мінімум продуктів.

Морква по-корейськи

Час приготування: 1 година 15 хвилин (12 годин на маринування)

Інгредієнти:

– 500 грамів моркви;
– 1/2 чайної ложки солі;
– 1 чайна ложка цукру;
– 1 столова ложка зеленого коріандру;
– 1/3 чайної ложки гострого червоного перцю;
– 2–3 зубки часнику;
– 2 столові ложки оцту 6%;
– 4 столові ложки соняшникової олії.

Приготування:

1. Очистіть моркву і замочіть в холодній воді на годину (вона набере соковитості).
2. Натріть на тертці 500 грамів моркви, додайте всі спеції.
3. Соняшникову олію нагрійте в сотейнику та вилийте на спеції.
4. Маринуйте в холодильнику 12 годин, у герметичному посуді. За бажанням можна додати ще сіль.

Нехай смакує!

Марта КАСІЯНЧУК.

Читайте також: «18 січня: яке сьогодні свято й що не можна робити».

Реклама Google

Telegram Channel