Прості інгредієнти та мінімум вашого часу, а вийде така смакота!
Ароматне вівсяне печиво
Усього 20 хвилин готування – і з магазинним – не зрівняти!
Домашнє вівсяне печиво – це чудове поєднання ніжності всередині та хрусткої скоринки зовні. Навіть пекарі-початківці можуть легко приготувати ці ідеальні ласощі до чаю.
Інгредієнти:
– 100 грамів м’якого вершкового масла;
– 12 столових ложок вівсянки;
– 8 столових ложок борошна;
– 1 яйце;
– 7 столових ложок цукру;
– 1 пакетик ванільного цукру;
– 1/2 чайної ложки розпушувача;
– кориця – на смак.
Приготування:
1. Візьміть посудину, покладіть у неї розм'якшене масло та змішайте з яйцем.
2. Після цього додайте усі сухі інгредієнти та гарно перемішайте.
3. Сформуйте печиво та викладіть його на деко, застелене пергаментом. Розігрійте духовку до 200 градусів. Поставте печиво у духовку та випікайте протягом 15 хвилин.
4. Смакуйте з молоком або з чаєм!
Марта КАСІЯНЧУК.
Читайте також: «У громаді на Волині юних привітали з творчими перемогами (Фото)».
![Telegram Channel](https://volyn.com.ua/src/img/channel.jpg)