Для цієї паски вам знадобляться: 500 г пшеничного борошна, 180 г цукру і всього 4 яйця.
Людина і суспільство
Проста бездріжджова паска для початківців: точно вдасться!
Якщо ви ніколи не пекли великоднього хліба, саме час спробувати! Вам допоможе цей простий рецепт
Така паска більше нагадує кекс, проте вона дуже сподобається тим, хто не хоче довго працювати з дріжджовим тістом. Не бійтеся додати більше різноманітних інгредієнтів до паски: можна взяти апельсинову цедру, покласти до тіста цукати або горіхи. Зверніть увагу, що у рецепті використовуємо розпушувач, наголошує сайт shuba.life
Інгредієнти:
- 500 г пшеничного борошна;
- 200 г вершкового масла жирністю 82%;
- 180 г цукру;
- 200 мл молока жирністю 3,2%;
- 4 яйця;
- родзинки й цедра лимона за смаком;
- 7 г розпушувача;
- сіль і ваніль за смаком.
Приготування:
- Збийте м’яке вершкове масло із цукром до пишної маси. І далі збивайте та кладіть по одному яйцю.
- Додайте у суміш цедру, ваніль і тепле молоко. Ретельно перемішайте до однорідності.
- Змішайте в посудині розпушувач, борошно і сіль. Просійте суміш у масу з масла і яєць. Добре перемішайте.
- Залийте родзинки окропом і залиште на п’ять хвилин. Злийте воду і висушіть їх.
- Додайте чайну ложку борошна в родзинки. Викладіть масу в тісто й перемішайте.
- Розкладіть тісто по формах, заповнивши їх менше, ніж на половину. Поставте випікатися в розігріту до 160°C духовку на одну годину.
Юлія ЗВЄРЬКОВА.
Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно! Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу Волинь ЗМІ
Реклама Google
