Курси НБУ $ 41.32 € 47.03
Приготуйте яйця в м’ясному кожушку

Виглядає – апетитно. А як смакує!!!

Фото – karpatysteaks.com.

Приготуйте яйця в м’ясному кожушку

Таких незвичайних великодніх яєць ви точно ще не робили

Панірування з м’ясного фаршу з горіхами дозволить обіграти стандартну пасхальну страву по-новому, при цьому ця закуска смачна і в теплому, і в холодному вигляді.

На цьому наголошують «Стейки Карпат».

Що знадобиться:

  • яловичий фермерський фарш – 300 г;
  • яйця перепелині (або курячі) – 6 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.;
  • сіль, перець – на смак;
  • олія для смаження – 200 мл.

Реклама Google

Для панірування:

  • волоські горіхи – 50 г;
  • вівсяні пластівці – 50 г;
  • яйця курячі – 1 шт.;
  • борошно – 2 ст. ложки.

Як готувати:

  • Для панірування перемолоти блендером у велику крихту волоські горіхи та вівсяні пластівці.
  • Фарш перемолоти з цибулею та морквою, додати сіль та чорний мелений перець на смак. Фарш добре відбити.
  • Яйця відварити та почистити.
  • З фаршу зробити млинець, усередину покласти яйце.
  • Защипнути краї й сформувати кульку (діаметр приблизно 4–5 см).
  • Для панірування приготувати борошно, окремо збити одне яйце, окремо поставити перемелені горіхи з вівсяними пластівцями.
  • Сформовану кульку спочатку добре обвалюємо в борошні, потім – в яйці, після – в горіховій суміші.
  • Обсмажуємо у великій кількості олії, періодично перевертаючи, приблизно 7–10 хвилин. Можна використовувати ківш чи сковороду вок.
  • Готові кульки викладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію. Подавати можна з аджикою чи улюбленим соусом.

Галина ГОНОРОВА.

Читайте також: Принцеса Євгенія розповіла, який продукт їм із сестрою заборонено їсти у будинку їхніх батьків.

Telegram Channel