Виглядає – апетитно. А як смакує!!!
Наші консультації
Приготуйте яйця в м’ясному кожушку
Таких незвичайних великодніх яєць ви точно ще не робили
Панірування з м’ясного фаршу з горіхами дозволить обіграти стандартну пасхальну страву по-новому, при цьому ця закуска смачна і в теплому, і в холодному вигляді.
На цьому наголошують «Стейки Карпат».
Що знадобиться:
- яловичий фермерський фарш – 300 г;
- яйця перепелині (або курячі) – 6 шт.;
- морква – 1 шт.;
- цибуля ріпчаста – 1 шт.;
- сіль, перець – на смак;
- олія для смаження – 200 мл.
Реклама Google
Для панірування:
- волоські горіхи – 50 г;
- вівсяні пластівці – 50 г;
- яйця курячі – 1 шт.;
- борошно – 2 ст. ложки.
Як готувати:
- Для панірування перемолоти блендером у велику крихту волоські горіхи та вівсяні пластівці.
- Фарш перемолоти з цибулею та морквою, додати сіль та чорний мелений перець на смак. Фарш добре відбити.
- Яйця відварити та почистити.
- З фаршу зробити млинець, усередину покласти яйце.
- Защипнути краї й сформувати кульку (діаметр приблизно 4–5 см).
- Для панірування приготувати борошно, окремо збити одне яйце, окремо поставити перемелені горіхи з вівсяними пластівцями.
- Сформовану кульку спочатку добре обвалюємо в борошні, потім – в яйці, після – в горіховій суміші.
- Обсмажуємо у великій кількості олії, періодично перевертаючи, приблизно 7–10 хвилин. Можна використовувати ківш чи сковороду вок.
- Готові кульки викладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію. Подавати можна з аджикою чи улюбленим соусом.
Галина ГОНОРОВА.
Читайте також: Принцеса Євгенія розповіла, який продукт їм із сестрою заборонено їсти у будинку їхніх батьків.
