Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
ЖІНКА  БЕЗ ШКІДЛИВИХ ДУМОК

Волинь-нова

ЖІНКА БЕЗ ШКІДЛИВИХ ДУМОК

Я в процесі моніторингу ЗМІ, коли пробігаю очима заголовки в інтернеті і «читаю» газети «по діагоналі», іноді дочитуюся до дивовижних речей… От і сьогодні прочитала: «Шукаю жінку без шкідливих думок»...

Я в процесі моніторингу ЗМІ, коли пробігаю очима заголовки в інтернеті і «читаю» газети «по діагоналі», іноді дочитуюся до дивовижних речей… От і сьогодні прочитала: «Шукаю жінку без шкідливих думок»...

Наталка МУРАХЕВИЧ


За хвилину до мене «дійшла» ця інформація — і я аж повернулася на три сторінки назад, щоб подивитися — чи то тому правда?
Звісно, хтось там шукав когось без шкідливих звичок, а слово «думок» було через три колонки внизу.
Але закладаюся — я правильно прочитала.
І шукати треба собі саме когось без «шкідливих думок».
Не обов’язково жінку там чи чоловіка. Нас взагалі мають оточувати люди без шкідливих думок.
Друзі. Колеги. Співучасники.
Позитивні і доброзичливі. Самодостатні. Позбавлені заздрощів, черствості і нелюбові.
Бо вони формують простір навколо нас, впливаючи на все. На настрій. На самопочуття. І навіть на події, які відбуваються у нашому житті. Ми, ясна річ, теж формуємо це все. Але енергетичне поле ми творимо разом.
Якщо в нас виникають сумніви щодо того — бажає нам людина добра чи має злий умисел — нічого доброго зі спілкування і співпраці не вийде.
Колись розмовляла з дядечком, який постійно знаходився в процесі «шукаю жінку». Вікова категорія в нього була вже та, в якій все, що може хоча б номінально вважатися «чоловіком», — на вагу золота або й платини. Дядечко перебирав. Йому потрібно було, щоб і з квартирою, і діти щоб забезпечені були й окремо жили, і приваблива щоб, і господиня… Але краще, щоб ще вмерла швидко. І квартиру, хоч у нього і своя була, на нього щоб переписала. От і траплялися йому тітоньки–бультер’єри, яким цікава була лиш його квартира. І стан здоров’я. Ну, щоб теж умер якнайшвидше.
Він розповідав про це з гумором — як він «проводить співбесіду», як бачить їх наскрізь — таких дам. Як вони бачать його наскрізь… Я сиділа, слухала — і дивувалася. Не тому, що все відбувалося саме так. Тому лиш, що людині не хотілося ті дні, які відвів Господь, просто прожити в любові… Без «шкідливих думок». Нічого ж насправді не стримувало…
Ну і ще оце згадалося про «жінку без шкідливих думок». Колись в якійсь із книжок про первинність думки і бажань та необхідність думати позитивно прочитала веселу пораду коханкам, які не можуть ніяк одруженого коханця примусити з собою одружитися. Там було сказано, що треба обов’язково щиро бажати його дружині добра. Щоб закохалася вона в прекрасного і щедрого мільярдера, який теж кохатиме її усім серцем, і захотіла вийти за нього заміж, покинувши нарешті чоловіка. Нетипово ж?
… Словом — жодних ото вам і біля вас «шкідливих думок».
Нехай у всіх все буде позитивно і з любов’ю!
Telegram Channel