Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
ЧИЇ ФІНАНСОВІ ПРОБЛЕМИ  ВИРІШУЄ МАРІЯ ДЮВАЛЬ?

Волинь-нова

ЧИЇ ФІНАНСОВІ ПРОБЛЕМИ ВИРІШУЄ МАРІЯ ДЮВАЛЬ?

Ця пані обіцяє допомогти позбутися труднощів із грішми. А насправді...

Ця пані обіцяє допомогти позбутися труднощів із грішми. А насправді я десятий місяць маю з нею справу, і до цього часу не отримала жодної копійки, хоч своїх заощаджень вже витратила чимало

Тільки за те, щоб познайомитися з Марією Дюваль, потрібно заплатити 200 гривень. Після цього вам почнуть приходити листи з «Початкового клубу «Фортуна», в яких вас назвуть переможцем, пообіцяють 305 000 гривень, але спершу попросять щось замовити з цілої купи брошур із кодами товарів.
Я була довірлива, послухалася — і посипалися інші пропозиції. З подачі Марії Дюваль прийшов лист від «На Дом» 000 «Мелл Торг», а/я № 37, м. Київ, 03300, де також значуся як переможець 105 000 гривень, але треба знову щось купити. Придбала ліки для суглобів за 400 гривень, хоч у аптеці, як виявилося, вони коштують лише 40.
Мені надсилали посилки як власнику супервиграшу 200 000 гривень. Відмовлялася від них, але три посилки все одно прийшло, причому за кожну треба заплатити 200 гривень. На сьогоднішній день веду листування з Марією Дюваль: хочу покінчити з тим, у що так необачно влізла. Застерігаю читачів «Волині», які, можливо, зацікавляться її солодкими обіцянками багатства: не вірте, це обман. Той, хто матиме з нею справу, просто викине гроші на вітер. Їхній товар нікудишній, ще й набагато дорожчий, ніж деінде. Я змарнувала 1000 гривень, а отримала лише мазь для суглобів та таблетки–вітаміни для очей. Нащо вони мені, якщо одним оком зовсім не бачу, на другому катаракта і потрібна операція? Вибачте, що не називаю свого імені. Боюся аферистів, від яких не можу відчепитися вже 10 місяців.
Ковельський район.

Від редакції: Публікуючи цей лист, хочемо ще раз застерегти шановних читачів від занадто довірливого ставлення до реклами. Не даремно у народі кажуть: простота — гірше за крадіжку. Тож будьте обачні і пам’ятайте: газета тільки інформує, але не лікує і не роздає великих грошей.

На фото: Шахраї тільки й чекають на вашу довірливість.
Telegram Channel