Курси НБУ $ 41.10 € 44.63

«ЮРІЙ ЛАЗАРЕНКО — АКТИВНИЙ ТА ІНІЦІАТИВНИЙ КЕРІВНИК»*

ЗВЕРНЕННЯ колективу працівників Нововолинського ліцею-інтернату Волинської обласної ради м. Нововолинськ, вул. Пирогова, буд. 1 Просимо вас підтримати керівника нашого навчального закладу Юрія Олександровича Лазаренка шляхом продовження з ним контракту на посаді директора Нововолинського ліцею-інтернату...

Голові Волинської обласної ради
І.П. ПАЛИЦІ,
депутатам Волинської обласної ради


ЗВЕРНЕННЯ

колективу працівників Нововолинського
ліцею-інтернату Волинської обласної ради
м. Нововолинськ, вул. Пирогова, буд. 1

Просимо вас підтримати керівника нашого навчального закладу Юрія Олександровича Лазаренка шляхом продовження з ним контракту на посаді директора Нововолинського ліцею-інтернату.
За час роботи Ю.О. Лазаренко зарекомендував себе активним та ініціативним керівником, що створює комфорт і належні умови як для праці педагогів із дітьми, так і для навчання та проживання ліцеїстів; стимулює пошукову діяльність педагогічного колективу та роботу з обдарованою молоддю; дбає про впровадження новітніх енергозберігаючих технологій.
Під колективним зверненням працівників Нововолинського ліцею-інтернату Волинської обласної ради підписалися: Ольга Березан, заслужений вчитель України, кандидат педагогічних наук, Микола Нагірний, кандидат історичних наук, заступники директора — Світлана Земцова, Марина Петрук, Олена Гнатюк, Іван Сабівчак, голова первинного профспілкового комітету закладу Олег Кривицький, 45 педагогів та 39 інших працівників.
Telegram Channel