Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Оце знахідка – 400 ящиків горілки

Волинь-нова

Оце знахідка – 400 ящиків горілки

Під час обшуків у Ратнівському районі вилучили алкогольної продукції на 1,2 мільйона гривень

Володимир ГАК



Виявлено та вилучено понад 400 ящиків контрафактних алкогольних виробів та порожню тару на загальну суму понад 1,2 мільйона гривень.



Триває боротьба волинських правоохоронців із незаконним обігом в області підакцизних товарів. В рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного виготовлення, зберігання й збуту підакцизних товарів працівниками прокуратури області спільно із працівниками УСБУ проведено санкціоновані судом обшуки в обійстях, підсобних приміщеннях та автомобілях громадян, які займалися такою діяльністю на території Ратнівського району. Під час обшуків виявлено та вилучено понад 400 ящиків контрафактних алкогольних виробів та порожню тару на загальну суму понад 1,2 мільйона гривень. Триває досудове розслідування.


Нагадаємо, що минулого тижня під час операції «Акциз-2016» оперативники та слідчі фінансових розслідувань головного управління Державної фіскальної служби Волині провели обшук в житлових та гаражних приміщеннях мешканця міста Рожище. Податківцями було припинено діяльність підпільного цеху з виробництва фальсифікованої алкогольної продукції, інформує оперативне управління ДФС у Волинській області. Для виготовлення сурогату, який згодом купували місцеві жителі, чоловік використовував спирт. Під час обшуку вилучено 340 літрів рідини з характерним запахом та готову горілчану продукцію з марками акцизного податку з явними ознаками підробки, готівкові кошти, тару, корки, лійки та шланги.


Telegram Channel