Компанія Nestlе в Україні шукає фермерів, які готові постачати сушені овочі
В Україні дефіцит сушених овочів
Як повідомляє "ПроАгро", про це в інтерв’ю "Пропозиції" розповів директор Nestlе в Укрїні та Молдові Ансгар Борнеманн.
В Україне ринок сушених овочів нерозвинений: овочі тільки вирощують, а переробки немає.
За його словами, Nestlе в Украине найбільше потребує сушених овочів. Наприклад, компания не купує сиру моркву, але закуповує сушену для спецій чи холодних соусів.
"Також можна говорити про дефіцит сушеної цибулі. Цей інгредієнт, який використовують у широкому асортименті продукції (спеції, холодні соуси, "Мівіна"). До того ж до неї висувають багато вимог", - каже Ансгар Борнеманн.
Він підкреслив, що в Україне ринок сушених овочів нерозвинений: овочі тільки вирощують, а переробки немає.
"Ми ініціюємо та підтримуємо фермерів у вирощуванні овочів відповідної якості, аби їх можна було надалі сушити. Для цього співробітничаємо з компаніями Bayer, Rijk Zwаan, які крім насіння пропонують фермерам технологію вирощування, радять систему захисту та добрив", - розповів він.