Чим годували гостей на весіллі Піппи Міддлтон
20 травня відбулося головне весілля року - Піппи Міддлтон і Джеймса Меттьюза
На святкових столах були представлені дуже смачні канапе, які сервірували карпаччо і грибною начинкою, свіжі лангустіни і спаржа в голландському соусі.
Увага громадськості була прикута не тільки до молодят, а й до гостей, деякі з яких (наприклад, актриса Меган Маркл) не були присутні на офіційній частині, але приєдналися до святкування на вечірці. І ось уже західним виданням стало відомо, чим же годували гостей заходу, які страви подавалися на стіл і що незвичайного включило подружжя в обов'язкову гастрономічну програму вечора. Повідомляє сайт Більше.ком.
Вдень на першому етапі святкування гостям були запропоновані всі улюблені страви молодят, починаючи від сирної нарізки і закінчуючи фруктовим тортом. Відомо, що в якості аперитиву пропонувалося шампанське Ruinart Blanc de Blanc. Про дітей Піппа і Джеймс не забули, тому їх пригощали сендвічами, салатом із сирих овочів і солодкими десертами.
Як стверджують джерела, на святкових столах були представлені дуже смачні канапе, які сервірували карпаччо і грибною начинкою, свіжі лангустіни і спаржа в голландському соусі. Також в весільне меню входили фуа-гра, невеликі тости з різною начинкою і всілякі десерти, включаючи желе. Торт, між іншим, був розрізаний ще до появи гостей на вечірці. Зверху він був покритий білою глазур'ю.
Під час другої частини святкового бенкету, який відбувся ввечері, гостям запропонували меню з п'яти курсів, куди входили закуски з слабосоленої форелі, основні страви з м'яса ягняти і чорний пудинг (шотландське національна страва).