Курси НБУ $ 39.40 € 42.34

Призвідник смертельної ДТП у Володимир-Волинському районі постане перед судом

Загинула 53-річна пасажирка авто…

Наталка МУРАХЕВИЧ, прес-секретар прокурора Волині


Прокуратура Волинської області затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про порушення 48-річним мешканцем Володимира-Волинського правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого та заподіяли іншому потерпілому тяжке тілесне ушкодження.



Унаслідок ДТП 53-річна пасажирка «Renault Trafic» загинула, а 36-річний водій цього автомобіля отримав тяжкі тілесні ушкодження.



Зранку 02 березня 2017 року чоловік,  керуючи  технічно  справним   автомобілем  марки «Volkswagen T-5»,  рухався автодорогою сполученням   «Устилуг – Луцьк – Рівне» з боку Володимира-Волинського в напрямку Устилуга.


В умовах ожеледиці він не вибрав безпечну швидкість та на заокругленні дороги виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення свого авто із зустрічним   автомобілем   марки   «Renault Trafic».


Унаслідок ДТП 53-річна пасажирка «Renault Trafic» загинула, а 36-річний водій цього автомобіля отримав тяжкі тілесні ушкодження.


Нині горе-водія, який щиро розкаявся у скоєному, обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України.


Далі – слово за судом.

Telegram Channel