ПІСНА СТРАВА: ЩО ТАКЕ ТАРАТУТА?
Ось рецепт цієї пісної страви з старовинної кулінарної книги Зінаїди Клиновецької...
Ось рецепт цієї пісної страви з старовинної кулінарної книги Зінаїди Клиновецької.
Узяти свіжих столових буряків, почистити, порізати на кружальця і варити до готовності. Тоді вийняти їх, покришити солоних огірків, змішати з хроном, цибулею та олією. Потім у все це налити розсолу, навпіл змішаного з буряковим відваром, і поставити на холод на добу, відтак подавати до столу.
Узяти свіжих столових буряків, почистити, порізати на кружальця і варити до готовності. Тоді вийняти їх, покришити солоних огірків, змішати з хроном, цибулею та олією. Потім у все це налити розсолу, навпіл змішаного з буряковим відваром, і поставити на холод на добу, відтак подавати до столу.