Курси НБУ $ 41.35 € 45.82
Дай, Песику, на щастя лапу нам!

Dog 2018 symbol on the Chinese calendar.

difinbeker

Дай, Песику, на щастя лапу нам!

Що рік прийдешній готує Україні?

Жовтий Земляний Собака, за китайським календарем, стане повноправним господарем 16 лютого 2018-го. До того муситиме уживатися з Червоним Вогняним Півнем, який був головним цьогоріч. На думку астрологів, наступний рік кардинально змінить життя, принесе спокій, гармонію та успіх усім, хто заслуговує довіри й поваги та вміє працювати в команді. До речі, за словами відомого астролога з Одеси Влада Росса, деякі збіги вказують на те, що Собака виявить прихильність до України: наприклад, стихією року буде земля, а наша країна — ​аграрна. Крім того, Державний прапор містить жовтий колір — ​це також плюс.

Ситуація на Сході може загостритися, українська влада там утвердиться не раніше як через 5 літ, коли зміниться уряд Росії.

Віщун бачить майбутнє нашої країни в оптимістичному світлі і вважає, що небесні світила вказують на повернення східних регіонів та поступове припинення військових протистоянь, а також на прихід до влади нових людей, які зможуть досягти економічного підйому і політичної стабільності, хоча шлях до процвітання буде непростим через вплив на цю сферу агресивного Марса, який спровокує політичний розкол і чергові перевибори. Щодо повернення Криму прогнози Росса песимістичні: у найближчі кілька років внаслідок різкої зміни влади в Росії та внутрішніх конфліктів замість федерації може утворитися десяток нових незалежних країн. На певні території претендуватимуть і сусіди, зокрема півострів може відійти до мусульманської держави, найвірогідніше — ​до Туреччини.

Карпатські відуни-мольфари також пророкують Україні позитивні зміни. Так, Орест Стафійчук каже, що країні потрібно готуватися до тривалого діалогу з сусідами, насамперед з Росією, і радить не ігнорувати проблеми, що накопичилися, ​інакше криза затягнеться ще на 5 років. Для подолання негативних тенденцій українські лідери мусять налагодити дипломатичні відносини з країною-сусідкою і досягти військового нейтралітету.

Мольфарка Магдалена запевняє, що бачить у майбутньому цілісну Україну. Ситуація на Сході поступово врегулюється, а прихід нових політичних сил приведе до очікуваного миру та єдності в державі. За її прогнозами, наша територія повернеться в старі кордони із Кримом включно, проте у 2018-му цього не станеться, має минути щонайменше 15 літ, поки нові віяння в Україні і Росії зумовлять вирішення кримського питання.

Слова мольфарів викликають довіру, адже ще на початку 2014-го вони передрікали кризу, проте політики до них не прислухалися. На думку відунів, у 2018 році до влади в країні може прийти цілеспрямована й енергійна особистість, далека від сучасного олігархату, і цей чоловік з великими амбіціями матиме підтримку більшості політичних сил та незаперечний авторитет в українців, зуміє налагодити зовнішні зв’язки, поставити країну на рейки відновлення і захистити від провокацій та втручання ззовні. Під керівництвом цього лідера сформується модель державного устрою, подібна до балтійської.

Згідно з прогнозами астролога Валерія Московченка, у 2018-му зорі сприятимуть українцям, які готові наполегливо працювати і не бояться висловлювати свою позицію. Зміну державної влади він передбачає в найближчі 2–3 роки — ​замість олігархату нарешті прийдуть молоді активні люди, які приведуть країну до процвітання, однак на швидкий результат розраховувати не варто. Існує ризик третього Майдану, не обійдеться і без різких стрибків валюти, однак, на думку астролога, дефолту не буде. Сприятимуть зростанню економіки і щедрі врожаї кілька років поспіль. А от ситуація на Сході може загостритися, українська влада там утвердиться не раніше як через 5 літ, коли зміниться уряд Росії. Московченко прогнозує, що Путін невдовзі складе повноваження через серйозне погіршення стану здоров’я, а Росія буде надто зайнята внутрішніми проблемами, щоб відволікатися на зовнішньополітичні аспекти.

Одна з найвідоміших провидиць, Олена Осипенко, обіцяє українцям налагодження життя, зміну влади в першій половині 2018-го, після чого і фінансова, і політична ситуація поступово поліпшуватиметься, а з другої половини року можна очікувати позитивних зрушень на Сході. Новому уряду вдасться налагодити продуктивну співпрацю з Євросоюзом. З середини 2018-го можна сподіватися на зростання економіки.

Учасник «Битви екстрасенсів» Хаял Алекперов передбачає загострення у політичній, економічній і особливо в соціальній сфері, що пояснюється впливом агресивного Марса. Українцям потрібно швидко реагувати на чергову зміну обставин і запобігати конфліктним настроям. Ледь не щодня країну приголомшуватимуть новини про чергові корупційні скандали і політичні інтриги. Водночас зірки гарантують нам нові можливості розвитку, нормалізацію ситуації, хоч на швидкий вихід із кризи розраховувати не можна, потрібно запастися терпінням і старанно працювати.

Близькі перевибори пророкує Україні і Максим Гордєєв, який тлумачить майбутнє за допомогою карт Таро. На його думку, 2018-й принесе загострення політичної кризи, що призведе до зміни всіх парламентських сил. Якщо країна зуміє пережити час, потрібний для проведення реформ, вона стане на шлях відродження. Щодо конфлікту на Сході він каже, що військові дії не припиняться, але можуть бути заморожені на невизначений час, остаточного вирішення всіх протистоянь можна чекати через 2–3 роки. При цьому Гордєєв не бачить розпаду України на дві частини.

Чиї ж прогнози виявляться ближчими до істини — ​як мовиться, поживемо — ​побачимо.

Надія АНДРІЙЧУК

Telegram Channel