Курси НБУ $ 41.36 € 46.01
«Вам якісне і за помірними цінами? У нас у Мар’янівці є!» – і «клює» вся Україна!

Правоохоронці застерігають не купляти кота в мішку.

Фото із сайту «Україна кримінальна».

Волинь-нова

«Вам якісне і за помірними цінами? У нас у Мар’янівці є!» – і «клює» вся Україна!

Черговими жертвами шахрайки … з нібито Горохівщини стали відразу більше десяти жителів різних областей країни

Три молоді господині з Рівненщини, чотири – з Львівщини, а також мешканка Миколаївщини перерахували  430, 360, 615, 250, 435, 603, 783 гривні  за облюбований на сайті дешевий тюль.

Дві теж рівненчанки були певні, що за 380 і 820  гривень вони купили гарну постільну білизну. 29-річна жінка з Івано-Франківщини і 41-річна  зі Львівщини аж у Горохівському районі чомусь вирішили придбати чоботи та й зробили переказ на вказаний дурисвіткою рахунок на суми 331 і 231 гривню.

Всі покупці стверджують, що мали торги по телефону  з жителькою селища Мар’янівки, яка просила здійснити передоплату за товари.  

Порівняно дешеві штори з проханням авансу в сумі 478 гривень сподобалися, наче кіт у мішку, 30-річній черкащанці. За небачений шкільний рюкзак частково 700-ма гривнями розрахувалася мешканка з Херсонщини, за посуд 670-ма гривнями – луганчанка. 

За попердніми даними, всі покупці стверджують, що мали торги по телефону  з жителькою селища Мар’янівки, яка просила здійснити передоплату за товари.  

Горохівські поліцейські проводять перевірку даних фактів і просять вже вкотре не захоплюватися спілкуванням із сумнівними особами. В іншому випадку на вас чекає така ж прикрість, як із цими обманутими, бо довірливими. 

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.

Telegram Channel