Курси НБУ $ 41.34 € 45.00
Рівне: коротко про головне

Волинь-нова

Рівне: коротко про головне

Найрезонансніші події в життя краю одним абзацом

5 тисяч гривень винагороди обіцяє депутат Рівнеради Роман Стасюк за сприяння у пошуку викрадачів ліфтового трансформатора. Інцидент стався в Рівному у будинку на вулиці Мельника, 20, у 3-му під’їзді. Через це ліфт не працюватиме близько місяця.

 

У центрі Рівного, неподалік майдану Незалежності, в місцевому фітнес-клубі, розташованому у комплексі Manhattan City Hall, скоїв самогубство 33-річний чоловік. Він вистрілив собі в голову із поки що не відомого саморобного пристрою.

 

Активісти «Авто Євро Сила – Вараш» на місцевих дорогах обвели ями аерозольною фарбою та посадили в них саджанці. Таким особливим чином вони привертають увагу керівництва міста до вибоїн на автошляхах.

 

Журналіст Ксенія Галицька з Дубна похвалила поліцію за врятування бабусі, якій стало зле посеред вулиці. «Сьогодні на моїх очах правоохоронці разом із керівництвом вкотре проявили професіоналізм і людяність. Після закінчення заходу, присвяченого пам’яті Тараса Шевченка, всі присутні почали розходитись. Вмить… за кілька метрів від мене впала бабуся. І якби не злагоджені дії поліцейських, то важко сказати, як би закінчилася ця історія. Низький уклін вам, полісмени, від мене. Я вражена!» — написала жінка у соцмережі .

 

38 кг висушених конопель на горищі та 150 г марихуани (подрібнених конопель) поліцейські під час обшуку виявили в будинку у Радивилові. За цінами «чорного» ринку ця наркоречовина коштує півмільйона гривень. Їхньому власникові загрожує обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років.

 

За годину знайшла поліція грабіжника, який у Рівному відібрав мобільний телефон у таксиста. Близько 4-ї години ранку 32-річний рівнянин разом із двома своїми знайомими викликав таксі. Коли під’їхали до супермаркету, він попросив зупинитися, тоді дістав розкладний ніж і, погрожуючи ним водію, забрав його телефон. Після цього зловмисники втекли. А таксист про пригоду повідомив у поліцію.

 

В одному з гаражів обласного центру знайшли бурштину на мільйон гривень. Під час обшуків поліцейські вилучили 138 кг обробленого і необробленого каменю різної фракції. Янтар вилучили, а осіб, причетних до незаконного бізнесу, шукають.

 

В оперативному командуванні «Захід» на Рівненщині із приблизно 3000 військовослужбовців — близько 200 жінок. 30 із них мають звання, вищі майора. А в обласному управлінні ДСНС із майже 1400 працівників – 101 представниця прекрасної статі. 12 із них обіймають керівні посади. На Рівненській митниці зі 198 осіб, які працюють у цій структурі, в управлінні і на митних постах – 75 жінок. 9 із них – керівники. 

Telegram Channel