Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Хлопчик звів рахунки із життям, як і його дідусь

Шестикласник був дуже привітним, добрим, вихованим, трудолюбивим, хорошим помічником у сім’ї.

atbrovary.org

Хлопчик звів рахунки із життям, як і його дідусь

Минулого вівторка село Рогожани Володимир-Волинського району сколихнула жахлива звістка про самогубство підлітка

Батько незадовго до трагедії розмовляв із сином і, за словами односельців, не помітив нічого незвичного. А вже за хвилин 15 бездиханне тіло 12–річного Юри рідні виявили у дровітні.

У селі про сім’ю відгукуються позитивно. Хлопчик не захоплювався комп’ютерними іграми, не мав конфліктів з однолітками. Педагоги Лудинської школи кажуть, що шестикласник був дуже привітним, добрим, вихованим, трудолюбивим, хорошим помічником у сім’ї. Батьки Юри часто бували у школі, не пропускали жодних зборів.

Холодною містикою віддає те, що він вчинив самогубство у той же день і таким же способом, як його дідусь, котрого сам хлопчик ніколи не бачив. 

В останній день свого життя хлопчик одержав три десятки — ​з математики, історії та української мови. Повернувшись зі школи, похвалився цим бабусі і запропонував піти на цвинтар, провідати могилу діда, котрий багато років тому, коли ще Юрин тато був дитиною, саме у цей день звів рахунки із життям. Бабуся сказала, що вже була на кладовищі, вмовила онука нікуди не йти, бо й вечір скоро.

Що змусило підлітка попрощатися із життям, ніхто не може збагнути. Холодною містикою віддає те, що він вчинив самогубство у той же день і таким же способом, як його дідусь, котрого сам хлопчик ніколи не бачив.

На місці події працювала оперативна слідча група. За словами начальника Володимир–Волинського відділу поліції полковника Михайла Бобика, тривають слідчі дії щодо встановлення причин трагедії.

Ірина НАДЮКОВА

Telegram Channel